chiara_r

Chiara Middelhuis

06 - 309 947 69

Chiara houdt van dynamiek en drukte, het haalt het beste in haar naar boven. Hersenkrakers zoals het maken van analyses en nadenken over gecompliceerde vraagstukken motiveren haar.

Ze gaat graag uit van mogelijkheden gebruiken en creëren. Ze zal altijd proberen uw situatie inzichtelijk en zo beïnvloedbaar te maken. Ze heeft als maatschappelijk werker ervaring in de jeugdhulpverlening en schuldhulpverlening en werkt sinds 2012 als bedrijfsmaatschappelijk werker. In 2017 heeft ze een (post)hbo opleiding arbeids- en organisatiepsychologie afgerond.

annette_r

Annette de Wit

06 - 511 752 27

Annette de Wit heeft al een lange staat van dienst in de psychosociale hulpverlening. Diverse functies op uitvoerend niveau als op management niveau en (politiek) bestuurlijke ervaring sieren haar CV. Haar brede deskundigheid maakt dat ze flexibel inzetbaar is bij uiteenlopende vraagstukken.

Daarbij is het voor haar een uitdaging om steeds weer de balans te vinden tussen de belangen van de werknemer en die van de werkgever. Annette houdt van open en directe communicatie.

In gesprekken daagt ze uit door kritische vragen te stellen en inspireert ze de ander om zelf tot antwoorden te komen.

bettina_r

Bettina Slager

06 - 101 617 19

Bettina heeft tien jaar werkervaring als re-integratiefunctionaris en personeelsadviseur en is opgeleid tot sociaal psycholoog met als specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie.

Haar manier van werken kenmerkt zich door transparantie, integriteit, het aangaan van een respectvolle hulpverleningsrelatie en een no-nonsense houding.

Met oog voor de relatie tussen werkgever en werknemer zal zij de gezamenlijke doelen vaststellen, realiseren en waar nodig bijsturen.

rian-scaled

Rian Vereecken

06 - 838 786 19

Rian houdt van een uitdaging en verdiept zich graag in complexe hulpvragen. Ze weet mensen te motiveren en enthousiasmeren.

Ze is gespecialiseerd in samenwerkingsgericht en systemisch werken. Als hulpverlener heeft ze o.a. ervaring in het algemeen maatschappelijk werk en jeugdhulpverlening.

Door verbindingen te leggen en situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken realiseert zij het gewenste resultaat.