Ons team

chiara_r

Chiara Middelhuis

06 - 309 947 69

Chiara houdt van dynamiek en drukte, het haalt het beste in haar naar boven. Hersenkrakers zoals het maken van analyses en nadenken over gecompliceerde vraagstukken motiveren haar.

Ze gaat graag uit van mogelijkheden gebruiken en creëren. Ze zal altijd proberen uw situatie inzichtelijk en zo beïnvloedbaar te maken. Ze heeft als maatschappelijk werker ervaring in de jeugdhulpverlening en schuldhulpverlening en werkt sinds 2012 als bedrijfsmaatschappelijk werker. In 2017 heeft ze een (post)hbo opleiding arbeids- en organisatiepsychologie afgerond.

annette_r

Annette de Wit

06 - 511 752 27

Annette de Wit heeft al een lange staat van dienst in de psychosociale hulpverlening. Diverse functies op uitvoerend niveau als op management niveau en (politiek) bestuurlijke ervaring sieren haar CV. Haar brede deskundigheid maakt dat ze flexibel inzetbaar is bij uiteenlopende vraagstukken.

Daarbij is het voor haar een uitdaging om steeds weer de balans te vinden tussen de belangen van de werknemer en die van de werkgever. Annette houdt van open en directe communicatie.

In gesprekken daagt ze uit door kritische vragen te stellen en inspireert ze de ander om zelf tot antwoorden te komen.

bettina_r

Bettina Slager

06 - 101 617 19

Bettina heeft tien jaar werkervaring als re-integratiefunctionaris en personeelsadviseur en is opgeleid tot sociaal psycholoog met als specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie.

Haar manier van werken kenmerkt zich door transparantie, integriteit, het aangaan van een respectvolle hulpverleningsrelatie en een no-nonsense houding.

Met oog voor de relatie tussen werkgever en werknemer zal zij de gezamenlijke doelen vaststellen, realiseren en waar nodig bijsturen.

Elize Bac

Elize Bac

06 - 832 581 13

Elize is een allround hulpverlener en heeft ruim 10 jaar ervaring in het Algemeen Maatschappelijk Werk en de jeugdhulpverlening.

Haar open communicatie richt zich op het maken van verbinding en het reflecteren op dat wat ze ziet en hoort. Ze verstaat de kunst van het belangen behartigen.

Als onafhankelijke deskundige geeft ze inzicht of bemiddelt bij tegenstellingen om herstel of balans te realiseren.

Rian Vereecken

Rian Vereecken

06 - 838 786 19

Rian houdt van een uitdaging en verdiept zich graag in complexe hulpvragen. Ze weet mensen te motiveren en enthousiasmeren.

Ze is gespecialiseerd in samenwerkingsgericht en systemisch werken. Als hulpverlener heeft ze o.a. ervaring in het algemeen maatschappelijk werk en jeugdhulpverlening.

Door verbindingen te leggen en situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken realiseert zij het gewenste resultaat.

Liesbeth Baljeu

Liesbeth Baljeu

06 - 830 077 15

Liesbeth heeft jarenlange ervaring als sociaal psychiatrische verpleegkundige binnen de GGZ. Ook heeft ze14 jaar gewerkt als re-integratiefunctionaris bij een grote zorginstelling. Ze wordt vaak omschreven als een bevlogen hulpverlener die gepassioneerd te werk gaat.

Een van haar kwaliteiten is het beste uit de persoon te halen en mensen in hun kracht te zetten. Een positieve en respectvolle benadering vindt Liesbeth belangrijk.

Ze hanteert een oplossingsgerichte stijl in het behartigen van de belangen van zowel de werkgever als de werknemer. Ze weet de verbinding te maken waar tegenstellingen een rol spelen. Ze voelt zich juist uitgedaagd door deze complexe problematiek.